Groei mee met Stater

Je werkt voor de marktleider in hypothecaire dienstverlening. We zetten ons iedere dag in om die positie verder uit te bouwen. Wat ieders specialisme ook is, we dagen collega’s uit om een nieuwe inhoud aan hun vak te geven. We geven ze verantwoordelijkheid vanaf dag 1. En verwachten dat collega’s die gebruiken om stappen te zetten die bijdragen aan onze strategie.


Afwachten en ja knikken, daar hebben we niets mee. Wel aan doortastend optreden en beslissingen nemen die van Stater een slimmere en efficiëntere organisatie maken.

Kiezen voor Stater

Stater groeit.
In omvang en in kennis.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talent. Pragmatische, ondernemende en resultaatgerichte professionals in IT, Finance, Risk die iedere dag beter willen worden. Ook als we nu niet de functie voor je hebben waar je op hoopt, ontvangen we graag je cv. Als er een functie vrijkomt die past bij jouw capaciteiten en ervaring, nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Bekijk vacatures

Groeien met Stater

Flexibele en motiverende werkomgeving.

We zijn een groot voorstander van thuiswerken. Ook als het straks niet meer moet, zal het bij Stater altijd blijven kunnen. Omdat we zien dat het werkt. En omdat het voor veel mensen tot een betere work-life balance leidt. Vanzelfsprekend bieden we je alles wat je nodig hebt om ook thuis je werk goed te kunnen doen. Stater zelf en de mensen die er werken zijn voorbereid op de toekomst. Wij investeren in opleidingen en in interne mobiliteit. We willen graag dat je lang voor ons blijft werken, maar we begrijpen het ook als je na een paar jaar weer wat anders wil doen. Daarom helpen we je om binnen de organisatie nieuwe uitdagingen te blijven vinden. Boven op een goed salaris bieden we je een Persoonlijk Duurzaam Inzetbaarheidsbudget. Je kunt dit gebruiken om fit en vitaal te blijven, of om te groeien als mens en professional.

None

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.