Werken bij Stater

Een professionele organisatie als Stater is voortdurend op zoek naar talent. Door haar unieke positie in de markt biedt Stater voor gedreven medewerkers een succesvolle en motiverende omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Waarom kies je voor Stater? Je werkt aan projecten die ertoe doen, samen met collega-specialisten. Je gaat jouw kennis inzetten in het belang van de klant, de ontwikkeling van onze producten en daarmee de toekomst van Stater. Wat je specialisme ook is, we dagen je uit om een nieuwe inhoud aan je vak te geven. We geven je vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en verwachten dat je die gebruikt om stappen te zetten die bijdragen aan onze strategie. Afwachten en ja knikken, daar hebben we niets mee. Onze klanten ook niet overigens. Wel als je beslissingen neemt en keuzes maakt die het verschil maken en je vak slimmer en efficiënter maken…Zo ziet een dag als professional bij Stater eruit.

In elk opzicht zijn we de toekomst van het hypothecaire dienstverlening binnengestapt. In deze dynamische en uitdagende omgeving zijn er bergen te verzetten voor de meest uiteenlopende professionals.

Bekijk vacatures

WIE ZIJN WIJ

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland.

WAT DOEN WIJ

Stater biedt jarenlange ervaring met het verzorgen van de ondersteuning van het gehele hypotheektraject.

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Kijk voor meer informatie ook bij de veelgestelde vragen.