We work in co-creation on innovations

Innovatie

“Innovatie is voor ons voortdurend vernieuwen in het product- en dienstenaanbod. Vooroplopen in de snelheid van het acceptatieproces. We zetten Artificial intelligence (AI) in en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Ook ons adviseursportaal E-adviseur is zo gebouwd dat het zich snel aanpast aan nieuwe behoeften en inzichten."

Meer weten over Innovatie bij Stater?

Neem contact op met Renate Klein

Renate Klein Manager Innovatie

#wijzijnStater

Innovatie aan het werk

Nieuw adviseursportaal met inzet van AI

“Wij helpen marktpartijen met innovatie en zoeken daarin de co-creatie. Samen met geldverstrekkers en adviseurs hebben we ons nieuwe adviseurs-portaal zo gebouwd dat het zich snel kan aanpassen aan nieuwe behoeften en inzichten. Kunstmatige intelligentie (AI) helpt ons daarbij.”

Innovatie in hypotheekproducten

Met ABN Amro hebben wij de overwaardehypotheek ontwikkeld. Samen met a.s.r. hebben we een startershypotheek op de markt gebracht. In co-creatie met Onderlinge ’s-Gravenhage heeft Stater een seniorenhypotheek ontwikkeld, de ZilverHuis Hypotheek.

AI in de hypotheekketen

Stater controleert de kredietwaardigheid van aanvragers bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). In dit proces is veel uitval door de verkeerde spelling van namen. Met BKR AI-matching voorkomen we ‘missers’ door problemen met datakwaliteit of fraude door onjuiste gegevens. En verhogen we de snelheid in de hypotheekketen.

Retentiemodel

Met behulp van AI kunnen we goed voorspellen welke consumenten aan het einde van hun rentevastperiode mogelijk overstappen naar een andere hypotheekverstrekker. Op deze manier kunnen klanten consumenten gericht benaderen. Dit vergroot de kans op klantbehoud.

Vacature

Business consultant innovatie

Als Business Consultant Innovatie ben je gericht op het signaleren van commerciële kansen bij klanten en het ontwikkelen en uitwerken van proposities en innovaties. Zie jij de kansen? Dan schetsen wij graag jouw carrièreperspectief.

None

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.