Wat we doen

Stater levert hypothecaire diensten. Ons doel is om consumenten op de hypotheekmarkt veilig, snel en probleemloos hun hypotheek te laten afsluiten en in de nabije toekomst ook zelf te laten beheren.

Dit geldt voor het complete proces: van oriëntatie op een hypotheek tot en met de beëindiging ervan. En alles wat daartussen plaatsvindt.

Wij doen dit voor meer dan 40 geldverstrekkers.

Wat we doen

Wat we doen en hoe we het doen, heeft ons in Nederland marktleider in hypotheekservices gemaakt. Sinds 2019 is Stater onderdeel van een van de grootste en beste IT-BPO-bedrijven ter wereld, Infosys BPM. Met Infosys als grootaandeelhouder kunnen wij nog veel verder gaan op het gebied van innovatie en digitalisering in de hypotheekmarkt. Ofwel, steeds meer betekenen voor geldverstrekkers en consumenten.

Hypotheekservices

Als hypothecaire dienstverlener verzorgen wij alle processen voor de backoffice, midoffice en acceptatie van hypotheken. Wij zijn er voor de hypotheekverstrekker, tussenpersoon, en consument.

De consument kan zelf de hypotheek afsluiten: acceptatie binnen 24 uur, digitale overzichten van de hypotheekstatus, snel aflossen, aflossing wijzigen, en het bouwdepot beheren.

Onze medewerkers grijpen snel in bij vragen of obstakels, zodat de voortgang geen hinder ondervindt.

Digitalisering & Change

Er is veel veranderd de laatste jaren. Vooral in wat consumenten verwachten. Die verwachting is waar wij digitaal invulling aan geven. Online is voor de consument immers ‘nu, direct’.

Stater zet grote stappen op het gebied van digitalisering & change. Wij ontwikkelen apps en portals, en kunnen iedere partij in de hypotheekketen digitaal ondersteunen. Het uitbreiden van deze digitale systemen is dan ook een topprioriteit. Een hypotheek aanvragen, inzien én wijzigen moet in onze visie digitaal mogelijk zijn. Ook moet de consument ingevoerde wijzigingen direct kunnen bekijken. Zowel van een bouwdepot, vervroegd aflossen, als andere mutaties in een hypotheekdossier.

Onze producten

Wij leveren diensten en producten voor alle processen rondom hypotheekbeheer. Alle diensten, van het inrichten van een portal voor uw midoffice-werkzaamheden tot complete uitvoering van uw midoffice en backoffice. Met als doel een optimale dienstverlening voor alle mensen met een hypotheek. En voor u.

Wij zetten ook risicomodellen op, en voeren analyses en benchmarks uit. Onze dienstverlening richt zich volledig op Business Process Outsourcing (BPO) in alle facetten voor hypotheekbeheer.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten