Over Stater

Stater levert hypothecaire diensten -en platformen voor externe geldverstrekkers. Dat maakt ons de ideale outsourcing partner. Zowel in Nederland als internationaal. Ons doel is consumenten op de hypotheekmarkt veilig, snel en probleemloos hun hypotheek te laten afsluiten, en zelf te laten beheren. Het complete proces: van oriëntatie op een hypotheek, tot en met de beëindiging ervan. En alles wat daartussen plaatsvindt. Dit doen wij voor meer dan 40 geldverstrekkers.

Bij Stater staat directe digitale bediening centraal. Niet alleen in Nederland, ook in andere landen binnen Europa.

Wat we doen en hoe we het doen, heeft ons in Nederland marktleider in hypotheekservices gemaakt. Stater is niet alleen onderdeel van ABN AMRO, maar sinds 2019 ook onderdeel van een van de grootste en beste IT-BPO-bedrijven ter wereld, Infosys BPM. Samen met deze twee aandeelhouders combineren wij bancaire kennis met IT expertise.

Met Infosys als grootaandeelhouder kunnen wij nog veel verder gaan op het gebied van innovatie en digitalisering in de hypotheekmarkt. En de gewenste economies of scale creëren. Ofwel, steeds meer betekenen voor geldverstrekkers en consumenten.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten