Wie we zijn

Wij zijn Stater. De grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. En dus marktleider. We ondersteunen geldverstrekkers en banken op het gebied van hypothecaire dienstverlening richting consumenten. In totaal beheren wij ruim 40% van alle hypotheken in Nederland.

Wie we zijn? Wij zijn Stater.

Wie we zijn

Waar onze geldverstrekkers en banken hypotheken verstrekken, verzorgt Stater de volledige backoffice. Met de inzet van onze geavanceerde digitale services en gestroomlijnde processen zijn wij de ideale partner op de hypotheekmarkt. Met het ISO/IEC 27001 certificaat, in combinatie met de hoogste Fitch rating (RPS1-) in Europa, voldoen onze diensten en producten aan de hoogste internationale normen op het gebied van informatieveiligheid en security. Een belangrijk gegeven voor geldverstrekker en consument.

Kennismaken met onze directie

De periode na de overname door Infosys stond in het teken van integratie. De topstructuur hebben wij vervolgens aangepast en gewijzigd. De principes van onze nieuwe topstructuur zijn focus en efficiëntie.

De juiste focus bereiken we door de gehele waardeketen van hypotheken in één land onder te brengen bij een Managing Director. Mario Menheere voor Nederland en Thomas Bardram voor België. Optimale efficiency bereiken we door activiteiten die centraal georganiseer kunnen worden, ook centraal te organiseren. Arnoud Kuiper is als Chief Finance & Risk Officer verantwoordelijk voor Risk, Finance en alle ondersteunende diensten zoals HR, Procurement en Facility Management. Soheyl Kadjani is als Chief Technology Officer verantwoordelijk voor alle IT-activiteiten van de Stater organisatie.

Daarnaast maakt de Managing Director New Business & Innovation deel uit van de directie. In deze rol is Arjan Hessels verantwoordelijk voor New Sales, Business Development en Innovation in Nederland, Duitsland en België. Eindverantwoordelijk voor geheel Stater is Erwin Dreuning, Chief Executive Officer van Stater.

Na deze wijziging bestaat de directie van Stater, na goedkeuring van de toezichthouder, uit de Erwin Dreuning (CEO), Arnoud Kuiper (CFRO), Mario Menheere (MD Nederland), Thomas Bardram (MD België), Arjan Hessels (MD New Business & Innovation) en Soheyl Kadjani (CTO). De directie is verantwoordelijk voor alle activiteiten van Stater in Nederland, België en Duitsland.

Raad van Commissarissen:
Onze RvC bestaat uit de volgende personen:

Henk Broeders (Voorzitter), Martijn Dekker (ABN AMRO Group N.V.), Mohit Joshi (Infosys Limited), Deepak Padaki (Infosys Limited) en Kapil Jain (Infosys Limited).

Partners


Over Infosys BPM
Infosys is meerderheidsaandeelhouder (75%) van Stater en internationaal speler op het gebied van digitale services. Hun Core Business is Business Process Management (BPM) en Information Technology (IT). Het hoofdkantoor staat in India en het bedrijf telt meer dan 220.000 medewerkers. Infosys is actief in meer dan 30 landen.

Over ABN AMRO Bank
ABN AMRO Bank is minderheidsaandeelhouder van Stater, en is een van de grootbanken in Nederland. Hoewel hypotheekadministratie geen kernactiviteit is, is het verstrekken van hypotheken dat wel. De bank is dan ook een belangrijke klant én strategisch aandeelhouder (25%) van Stater.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten