Wie we zijn

Wij zijn Stater. De grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. En dus marktleider. We ondersteunen geldverstrekkers en banken op het gebied van hypothecaire dienstverlening richting consumenten. In totaal beheren wij ruim 40% van alle hypotheken in Nederland.

Wie we zijn? Wij zijn Stater.

Wie we zijn

Waar onze geldverstrekkers en banken hypotheken verstrekken, verzorgt Stater de volledige backoffice. Met de inzet van onze geavanceerde digitale services en gestroomlijnde processen zijn wij de ideale partner op de hypotheekmarkt. Met het ISO/IEC 27001 certificaat, in combinatie met de hoogste Fitch rating (RPS1-) in Europa, voldoen onze diensten en producten aan de hoogste internationale normen op het gebied van informatieveiligheid en security. Een belangrijk gegeven voor geldverstrekker en consument.

Management Team

Ons Management Team heeft een visionaire manier van denken en doen. Allen hebben hun sporen verdiend in de financiële dienstverlening en het organiseren van Business Process Outsourcing. Graag stellen zij zich aan u voor.

Raad van Commissarissen:
Onze RvC bestaat uit de volgende personen:

Henk Broeders (Voorzitter), Martijn Dekker (ABN AMRO Group N.V.), Mohit Joshi (Infosys Limited), Deepak Padaki (Infosys Limited) en Kapil Jain (Infosys Limited).

Partners


Over Infosys BPM
Infosys is meerderheidsaandeelhouder (75%) van Stater en internationaal speler op het gebied van digitale services. Hun Core Business is Business Process Management (BPM) en Information Technology (IT). Het hoofdkantoor staat in India en het bedrijf telt meer dan 220.000 medewerkers. Infosys is actief in meer dan 30 landen.

Over ABN AMRO Bank
ABN AMRO Bank is minderheidsaandeelhouder van Stater, en is een van de grootbanken in Nederland. Hoewel hypotheekadministratie geen kernactiviteit is, is het verstrekken van hypotheken dat wel. De bank is dan ook een belangrijke klant én strategisch aandeelhouder (25%) van Stater.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten