WIE ZIJN WIJ

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland. Van het accorderen van de hypotheekaanvraag tot de laatste aflossing.

 

Missie

Of het nu gaat om hypotheekdiensten of ondersteunende diensten, wij nemen onze klanten graag zorg uit handen. Wij willen onze klanten verbazen met hoogwaardige dienstverlening op alle onderdelen van het hypotheekproces. Buitengewone klantgerichtheid tegen scherpe tarieven.

Visie

Binnen een paar jaar willen wij de standaard voor hypothecaire dienstverlening zijn. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper. Dit realiseren wij door te denken en te handelen in het belang van de consument en door ons proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Kernwaarden

Ons doel is succesvol te zijn door bij te dragen aan het succes van onze klanten. Dit is dan ook het uitgangspunt voor onze kernwaarden, die ons richting geven en aangeven waar we voor staan. We willen dat onze klanten en medewerkers ons ervaren als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend, kostenbewust en samenwerkend.

KWALITEIT

Boven alles hecht Stater waarde aan kwaliteit. Daarom scoren wij hoog in ratings.

GESCHIEDENIS

Loop stap voor stap mee in de geschiedenis van Stater.

DIRECTIE

Stater stelt persoonlijk contact voorop. Maak kennis met onze directieleden.