ONZE DIRECTIE

stater is een bedrijf waarin klanttevredenheid en persoonlijk contact centraal staaN. MAAK KENNIS MET ONZE DIRECTIELEDEN.

 

Erwin dreuning // CEO

“Ons doel is schaalvergroting met standaard back-office dienstverlening. Zo heeft ook de klant er baat bij zoveel mogelijk portefeuilles bij ons onder te brengen. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper.”

Mail mij op: e.dreuning@stater.nl

erwin_website
thera_website

Thera gerritsen // CCO

“Onze klanten succesvol laten zijn bij hun consumenten. Door kwalitatief goede dienstverlening, een service gerichte houding en het meedenken in de juiste oplossingsrichting. Een tevreden klant is randvoorwaardelijk voor een succesvol Stater.”

Mail mij op: t.gerritsen@stater.nl

FRANK SCHUITEMAKER // COO

“Wij zijn een organisatie met ambitie voor mensen met ambitie. We willen meerwaarde bieden aan de klant. Om dat waar te maken, zullen we ons moeten blijven ontwikkelen. Daar zijn we hard mee bezig.”

Mail mij op: f.schuitemaker@stater.nl

frank_website
leon_website

LEON VAN SCHAIK // CFRO

Door onze schaalgrootte worden de vaak forse investeringen in onderwerpen als Big Data en regelgeving betaalbaar. Daardoor kan Stater zijn klanten nu en in de toekomst meerwaarde bieden.”

Mail mij op: l.van.schaik@stater.nl

ton kueter // CIO

“IT maakt het voor onze klanten mogelijk om consumenten steeds beter te bedienen. Stabiliteit en het doorlopend aanpassen van onze systemen op de veranderende digitale wereld staan daarbij centraal.”

Mail mij op: t.kueter@stater.nl

ton_website