ONZE DIRECTIE

stater is een bedrijf waarin klanttevredenheid en persoonlijk contact centraal staaN. MAAK KENNIS MET ONZE DIRECTIELEDEN.

 

Erwin dreuning // CEO

“Ons doel is schaalvergroting met standaard back-office dienstverlening. Zo heeft ook de klant er baat bij zoveel mogelijk portefeuilles bij ons onder te brengen. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper.”

Mail mij op: e.dreuning@stater.nl

erwin_website
arthur_website

Arthur van der gaag // CCO

“Wij zijn er van overtuigd dat het succes en de tevredenheid van onze klanten de belangrijkste voorwaarden vormen om zelf ook succesvol te kunnen zijn. Meedenken, de klant verrassen, het begint allemaal bij communicatie.”

Mail mij op: a.vander.gaag@stater.nl

FRANK SCHUITEMAKER // COO

“Wij zijn een organisatie met ambitie voor mensen met ambitie. We willen meerwaarde bieden aan de klant. Om dat waar te maken, zullen we ons moeten blijven ontwikkelen. Daar zijn we hard mee bezig.”

Mail mij op: f.schuitemaker@stater.nl

frank_website
thera_website

Thera Gerritsen // directeur change

“Wij willen de  klant changes bieden die voorspelbaar zijn in doorlooptijd, kosten en kwaliteit. Dat de klant weet wat hij mag verwachten en daardoor succesvol is bij zijn klanten.” 

Mail mij op: t.gerritsen@stater.nl

HAN VAN DEN HOEK // CIO

“Op IT gebied zijn we volop in ontwikkeling. Zo hebben we in eigen huis een hypotheeksysteem ontwikkeld. Onze klanten moeten rechtstreeks met de consument kunnen communiceren, waar en wanneer klanten en consumenten dit maar willen.”

Mail mij op: h.hoek@stater.nl

han_website
leon_website

LEON VAN SCHAIK // CFRO

Door onze schaalgrootte worden de vaak forse investeringen in onderwerpen als Big Data en regelgeving betaalbaar. Daardoor kan Stater zijn klanten nu en in de toekomst meerwaarde bieden.”

Mail mij op: l.van.schaik@stater.nl