Dochterondernemingen

Stater in Brussel

Stater Belgium is een belangrijke dienstverlener voor hypothecaire kredietverstrekkers in België. De vestiging in Brussel is in december 2000 opgericht. Meer weten over de activiteiten van Stater in Brussel? Kijk op www.stater.be.

Hypotheekincassobureau HypoCasso

Hypocasso verzorgt het achterstandenbeheer in opdracht van verschillende hypotheekverstrekkers. Er wordt contact opgenomen met de consument als er een achterstand is ontstaan in de betaling van de hypotheek. Het doel is om samen naar een oplossing te zoeken die past bij de persoonlijke situatie van de consument. Woningbehoud en duurzaam herstel zijn hierbij het uitgangspunt.

Als blijkt dat woningbehoud niet tot de opties behoort, kan Hypocasso de consument begeleiden bij verkoop van de woning. Hierbij wordt altijd een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst nagestreefd. Ook als er een restschuld ontstaat na verkoop van de woning, zal Hypocasso in samenspraak met de consument proberen dit zoveel mogelijk in te lopen. Voor meer informatie kijk op www.hypocasso.nl.

WIE ZIJN WIJ

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland.

WAT DOEN WIJ

Stater biedt jarenlange ervaring met het verzorgen van de ondersteuning van het gehele hypotheektraject.

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Kijk voor meer informatie ook bij de veelgestelde vragen.