Wij bewegen met onze platformen mee met de klant

Platformen

Onze platformen en systemen zijn voorbereid op de groei van onze klanten – geldgevers, regiepartijen en adviseurs. In kansen, in volume en geografisch. “De behoeften van klanten veranderen en onze platformen evolueren mee. Met mijn team ben ik continu bezig om onze Stater-platformen in te richten voor de toekomst. Op die manier stellen we klanten in staat om innovatief te zijn.” - Matthijs Schouten

Meer weten over Innovatie bij Stater?

Neem contact op met Matthijs Schouten

Matthijs Schouten Manager Platformen

#wijzijnStater

De power van platformen

Dankzij onze schaal kunnen klanten digitaliseren en innoveren op ons platform. Banken, verzekeraars, regiepartijen groeien met ons mee. Zonder dat zij wakker hoeven te liggen van het implementeren van updates, upgrades of de laatste wet- en regelgeving. Dat doen wij voor ze. Onze platformen bewegen mee en lopen voorop.

Veiligheid, continuïteit, integriteit

Stater heeft de hoogste rating voor hypotheek servicing: RPS1-. Dat betekent dat de platformen en systemen van Stater voldoen aan de allerhoogste eisen van veiligheid, continuïteit en integriteit.

Eigen gezicht, eigen regie

Regiepartijen zorgen voor marktwerking. Zij houden de focus op het product en op het scherp inkopen van geld. Daardoor kunnen zij hun eindklanten een scherpe hypotheekrente bieden. Stater neemt de rest voor z’n rekening.

Platformen bevorderen marktwerking

Regiepartijen zorgen voor marktwerking. Zij houden de focus op het product en op het scherp inkopen van geld. Daardoor kunnen zij hun eindklanten een scherpe hypotheekrente bieden. Stater neemt de rest voor z’n rekening.

Ruimte voor innovatie

Stater doet alles waar anderen geen concurrentievoordeel in zien: back-office, mid-office, een mix daarvan, dataprocessen, API’s, change management, implementatie van wet- en regelgeving. Wat niet spannend is, wordt uitbesteed aan Stater. Dat schept ruimte voor innovatie bij klanten.

Ervaring

Datagedreven.
Klant gedreven.

Stater is sterk in datagedreven hypotheken. Dat betekent: direct bij de bron alle juiste gegevens tot je beschikking hebben. Dat geeft versnelling aan de voorkant. Spaarhypotheken en beleggingshypotheken doen we ook. Met onze jarenlange ervaring hebben we verstand van alle soorten hypotheken.

Lees Power to the platforms met Steven van Belleghem

Vacature

Platform specialist

Als platform specialist werk je samen met je collega’s aan het dagelijks optimaliseren van een veilige, gebruiksvriendelijke omgeving, het bieden van continuïteit, het implementeren van nieuwe functionaliteiten en het realiseren van een vlotte doorlooptijd. Dat is niet voor iedereen weggelegd…iets voor jou?

None

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.