Stater voor geldverstrekkers

Als hypothecaire dienstverlener verzorgen wij alle processen voor de backoffice, midoffice en acceptatie van hypotheken. Wij zijn er voor de geldverstrekker, adviseur en consument.


Wij hebben digitale processen en diensten ingericht die optimaal gebruiksgemak bieden. Snel en veilig. Wij beantwoorden de vragen van uw consument en voeren hun verzoeken door.

Hypothecaire diensten

Veilig, snel, probleemloos

Stater levert hypothecaire diensten. Ons doel is om consumenten op de hypotheekmarkt veilig, snel en probleemloos hun hypotheek te laten afsluiten en in de nabije toekomst ook zelf te laten beheren. Dit geldt voor het complete proces: van oriëntatie op een hypotheek tot en met de beëindiging ervan. En alles wat daartussen plaatsvindt. Wij doen dit voor meer dan 40 geldverstrekkers.

Hypotheekservices

Als hypothecaire dienstverlener verzorgen wij alle processen voor de backoffice, midoffice en acceptatie van hypotheken. Wij zijn er voor de hypotheekverstrekker, tussenpersoon, en consument. De consument kan zelf de hypotheek afsluiten: acceptatie binnen 24 uur, digitale overzichten van de hypotheekstatus, snel aflossen, aflossing wijzigen, en het bouwdepot beheren. Onze medewerkers grijpen snel in bij vragen of obstakels, zodat de voortgang geen hinder ondervindt.

Digitalisering & Change

Vooral in wat consumenten verwachten. Die verwachting is waar wij digitaal invulling aan geven. Online is voor de consument immers ‘nu, direct’. Wij ontwikkelen apps en portals, en kunnen iedere partij in de hypotheekketen digitaal ondersteunen. Een hypotheek aanvragen, inzien én wijzigen moet in onze visie digitaal mogelijk zijn. Ook moet de consument ingevoerde wijzigingen direct kunnen bekijken. Zowel van een bouwdepot, vervroegd aflossen, als andere mutaties in een hypotheekdossier.

Onze producten

Wij leveren diensten en producten voor alle processen rondom hypotheekbeheer. Alle diensten, van het inrichten van een portal voor uw midoffice-werkzaamheden tot complete uitvoering van uw midoffice en backoffice. Met als doel een optimale dienstverlening voor alle mensen met een hypotheek. En voor u. Wij zetten ook risicomodellen op, en voeren analyses en benchmarks uit. Onze dienstverlening richt zich volledig op Business Process Outsourcing (BPO) in alle facetten voor hypotheekbeheer.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.