Stater voor Adviseurs

In samenwerking met de geldgevers leveren wij diensten en producten voor adviseurs op het gebied van hypotheekacceptatie en -beheer. Dit heeft als doel om een optimale dienstverlening te bieden aan alle consumenten met een bestaande hypotheek en consumenten die een nieuwe hypotheek willen afsluiten.

Heb je een vraag over een bepaald dossier?
Neem dan contact met ons op via 033 450 9780.

E-adviseur

Portaal voor alle adviseurs

Sinds augustus 2021 is het geheel vernieuwde E-adviseur portaal beschikbaar voor alle adviseurs. E-adviseur is in co-creatie met adviseurs en klanten van Stater (geldverstrekkers) tot stand gekomen. E-adviseur geeft een overzicht van de leningen van een advieskantoor in het acceptatieproces en biedt inzicht in de bijbehorende documenten. Voor een aantal geldverstrekkers is het al mogelijk om alle benodigde bestanden in E-adviseur te uploaden. Via het adviseursportaal kan de adviseur ook meekijken met de consument, de status van dossiers inzien en zien welke acties in het hypotheekproces nog nodig zijn. Ook beschikt E-adviseur over een digitale postbus die geldverstrekkers in staat stelt om belangrijk nieuws met de samenwerkende adviseurs te delen.

None

Wijzigen hoofdelijk aansprakelijkheid

Aanvraagformulier

Het Ontslag Hoofdelijk Aansprakelijkheid (OHA) dien je via E-adviseur in. Je hebt hiervoor geen account nodig, je logt in met eHerkenning via onderstaande link: 

Inloggen

Als de consument niet aan je gekoppeld is, kun je dit eenvoudig zelf via E-adviseur regelen. Je hoeft hierdoor geen gebruik te maken van onderstaande aanvraagformulieren

None

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.