Stater voor Adviseurs

In samenwerking met onze klanten (geldgevers) leveren wij diensten en producten voor o.a. adviseurs de processen rondom hypotheekacceptatie en beheer. Met als doel een optimale dienstverlening voor alle mensen met een hypotheek en alle mensen die een nieuwe hypotheek willen afsluiten.

Heb je een vraag over een bepaald dossier?
Neem dan contact met ons op via 033 450 9780.

E-adviseur

Portaal voor alle adviseurs

Sinds augustus 2021 is het geheel vernieuwde E-adviseur portaal beschikbaar voor alle adviseurs. E-adviseur is in co-creatie met adviseurs en klanten van Stater (geldverstrekkers) tot stand gekomen. E-adviseur geeft een overzicht van de leningen van een advieskantoor in het acceptatieproces en biedt inzicht in de bijbehorende documenten. Voor een aantal geldverstrekkers is het al mogelijk om alle benodigde bestanden in E-adviseur te uploaden. Via het adviseursportaal kan de adviseur ook meekijken met de consument, de status van dossiers inzien en zien welke acties in het hypotheekproces nog nodig zijn. Ook beschikt E-adviseur over een digitale postbus die geldverstrekkers in staat stelt om belangrijk nieuws met de samenwerkende adviseurs te delen.

None

Wijzigen hoofdelijke aansprakelijkheid

Aanvraagformulier

Het is nu mogelijk om via E-adviseur het Ontslag Hoofdelijk Aansprakelijkheid (OHA) in te dienen. Dit kan door in het portaal naar “Klanten" te gaan. Selecteer vervolgens de klant waarvoor je het OHA-verzoek wilt indienen. Als je nog geen E-adviseur account hebt, is het ook mogelijk om via onderstaande formulieren een OHA-verzoek in te dienen.

None

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.