Stater voor Consumenten

Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. U wilt snelle acceptatie en de stand van zaken direct kunnen zien. U wilt ook zelf uw hypotheek of bouwdepot beheren. Als er iets verandert, wilt u online direct kunnen zien wat de gevolgen zijn. Ga naar MijnHypotheekOnline om uw gegevens in te zien of te wijzigen.

Neem contact met ons op via ons Contact Center

Telefonisch: 033 450 9300, of per mail: info@stater.nl

#wijzijnStater

Snel. Direct. Digitaal.

Stater behandelt meer dan 1.3 miljoen hypotheekleningen voor evenzoveel consumenten. Via innovatieve digitale processen en toegankelijke portals. Op deze wijze hebben wij altijd het juiste antwoord op uw vragen. Als u vragen heeft over de mogelijkheden tot het verlagen van het rentepercentage voor uw hypotheek, in verband met het vervallen van topopslagen of rentekortingen, dan adviseren wij u eerst de website van uw geldverstrekker te raadplegen. Hierin kunt u wellicht terugvinden of uw geldverstrekker rentekortingen en/of rentemiddelingen faciliteert.

None

Jaaropgave

Deze jaaropgave heeft u nodig voor uw belasting-aangifte.

Elk jaar verstrekken wij in februari een jaaropgave die u nodig hebt voor uw belastingaangifte. Hierop staan de afgeloste bedragen en de hypothecaire rente. Alles in één overzichtelijk document. Wel zo gemakkelijk.

None

Wij ondersteunen meer dan 1 miljoen hypotheken per jaar

Alle geldgevers

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en releases.

Door op "Aanmelden" te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met ons Privacybeleid.