Welkom bij Stater

De grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland en dus marktleider.
Wij ondersteunen geldverstrekkers op het gebied van hypothecaire dienstverlening richting consumenten. In totaal beheren wij ruim 40% van alle hypotheken in Nederland. Wij zijn Stater.

Onze missie

Hypothecaire diensten, ondersteunende diensten; wij nemen onze klanten graag de zorg daarvan uit handen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige dienstverlening voor alle facetten van het hypotheekproces. Buitengewone klantgerichtheid, tegen scherpe tarieven.

Onze visie

Wij willen de standaard voor hypothecaire dienstverlening zijn en blijven. Daar werken we hard aan. Onze uitdaging is nog beter, nog sneller, nog goedkoper. Dit realiseren we door te denken en te handelen in het belang van de consument en door onze processen zo efficiënt en toegankelijk mogelijk in te richten.

Onze kernwaarden

Ons doel is succesvol te zijn en blijven door bij te dragen aan het succes van onze klanten. Dat geeft ons richting en maakt duidelijk waarvoor we staan. We willen dat onze klanten en medewerkers Stater ervaren als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend, innoverend, kostenbewust en samenwerkend. Niet zij en wij, maar samen.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten