Consument

Een huis kopen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven.
U wilt snelle acceptatie, en de stand van zaken direct kunnen zien. U wilt ook zelf uw hypotheek en eventueel bouwdepot beheren. Wanneer uw financiële situatie verandert, wilt u online direct kunnen zien wat de gevolgen zullen zijn.

Stater behandelt meer dan 1.3 miljoen hypotheekleningen voor evenzoveel consumenten. Via innovatieve digitale processen en toegankelijke portals.
Op deze wijze hebben wij altijd het juiste antwoord op uw vragen. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden tot het verlagen van het rentepercentage voor uw hypotheek, in verband met het vervallen van topopslagen of rentekortingen, dan adviseren wij u eerst de website van uw geldverstrekker te raadplegen. Hierin kunt u wellicht terugvinden of uw geldverstrekker rentekortingen en/of rentemiddelingen faciliteert.

Gegevens wijzigen?
Ga naar MijnHypotheekOnline om uw gegevens in te zien en de wijziging door te geven. Of neem met ons contact op via de onderstaande contactgegevens.

Heeft u een vraag aan ons?
Dan kunt u bellen met het Contact Center via 033 450 9300 of mailen naar info@stater.nl. Heeft u een vraag, suggestie of klacht? Vertel het ons.

U heeft een verouderde browser

Wij raden u aan om over te stappen naar een moderne browser voor de beste ervaring van deze website.

Sluiten